Friday, December 15, 2006

Οταν μπαινεις...

...σ'ενα χωρο,αγκαζε με τους φιλους της ζωης σου-και εκει συναντας και αλλους απο το παρελθον και κουνας τα χερια σαν τρελλος για να λαβεις ενα χαμογελο και ενα φιλι στον αερα- οτι και αν ειναι αυτο που πας να δεις,ειναι σιγουρο οτι θα βγεις με την καρδια πιο αναλαφρη. Ειδικα αν βγαινεις απο τους nouvelle vague, τοτε στην εξοδο νοιωθεις οτι καποιος εχει ριξει μαγικη αστεροσκονη πανω απο την πολη και κατι μουρλο συμβαινει σε ολους.Σε ολους αυτους που χορευαν μεταξυ τους.Που τραγουδουσαν καθε στιχο δυνατα, κανοντας τις τραγουδιστριες να τα χανουν.Που τους αναγκασαν να ξαναβγουν στη σκηνη 5 φορες και καθε φορα λεγαν "this is the last song". Αμ,δε!
Δισ ιζ θεθαλονικη μανταμ,και δεν θα φυγετε ευκολα απο εδω.
H αστεροσκονη πεφτει σαν τρελλη εξω και εσυ θες να μεινεις εκει για παντα.
Και οταν φευγεις,εχοντας βαλει κρυφα στην τσεπη σου ολη τη ζεστασια του κοσμου,το σκηνικο ολοκληρωνεται γιατι για καποιο -περιεργο- λογο το αυτοκινητο πλημμυριζει με freelove και τοτε ολα ξεπηδουν απο μεσα σου σαν ποταμι και λες,λες,λες.Μιλας πολυ.
Και νοιωθεις ευτυχια.

7 comments:

Anonymous said...

εύχομαι κι εγώ να δω αστερόσκονη απόψε!
οι nouvelle κατηφορίζουν στην Αθήνα.
;)

μαύρη γάτα said...

πολύ γλυκό κείμενο
"καποιος εχει ριξει μαγικη αστεροσκονη" ... η καρδιά σου την έφτιαξε..και σκορπίστηκε παντού..

xryc agripnia said...

**mpizelw...περιμενω αναφορα αστεροσκονης.:)

**μαυρη γατα...:)
Σ'ευχαριστω.

Anonymous said...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

GLOBAL said...

πότε θα σου κλέψω τον εξωτερικό σου δίσκο; ε; ε;

καλημέρες της Κυριακής.

IdentityCafe said...

Ti wraia...Tous nouvelle vague tous akouga twn oktwvrio sto mp3 apo aerodromio se aerodromio kai auto pou skeftomouna htan pote tha tous dw live... Tyxerh.

sub_lolita said...

ούτε και απο την Αθήνα έφυγαν εύκολα πάντως.Εβγαιναν και ξαναβγαιναν και δεν ήξεραν τι να πουν. Ο κόσμος χειροκροτούσε και αυτοί έλεγανwe don't have any more songs!!Ομορφες βραδιές είναι η αλήθεια...