Saturday, July 29, 2006

Οσα εχουμε δει...



...και οσα δεν θα δουμε ποτε.Οσα μπορουμε να φανταστουμε και οσα δεν μπορει να φτασει η φαντασια μας.Οσα μας κανουν να ειμαστε περηφανοι(σκατα!) και οσα μας ντροπιαζουν.

Εσπασα.Απλα πραγματα.Εγινα κομματια.Και δεν μπορω να φανταστω καν τι σημαινουν ολ'αυτα.Η εποχη των ανθρωπων τελειωσε.
Μαζεψε το στομαχι σου και μπες εδω.


Υ.Γ...Τελικα δεν υπαρχω.Δεν θελω να υπαρχω.

11 comments:

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ said...

Ωραια.Ηρθε η ωρα να μαζευτει λιγο ακομα το στομαχι μας επισκεπρομενοι την αλλη πλευρα.Κανε μια επισκεψη εδω
http://www.israelemb.org/articles/2003/March/2003031300.htm ή εδω αν εχεις πολυ γερο στομαχι εδω http://mythsandliesbuster.blogspot.com/
Τα θυματα ειναι κι απ'τις δυο πλευρες.Ας ξυπνησουμε επιτελους!Καποιοι διεξαγουν επεκτατικους πολεμους,καποιοι αλλοι δηθεν απελευθερωτικο αγωνα και οι δυο διεξαγουν ενα πολεμο δημοσιευσης φωτογραφιων για να παρουν την κοινη γνωμη με το μερος τους.Ναι οι Ισραηλινοι μπορει να εχουν καταντησει χειροτεροι απο τους καποτε διωκτες τους αλλα με τιποτα δεν μπορω να υποστηριξω τους φαντατικους δικτατορισκους-αγιατολαδες που πολυ θα ηθελαν να με δουν με κομμενο λαρυγγι καποτε.Απλα τωρα εχουν αλλοι σειρα...

"Σημασια εχει να παρεμενει κανεις Ανθρωπος.Θα τον αλλαξουμε τον κοσμο,παρ'ολα αυτα Μαρια..."
Κατερινα Γωγου

GLOBAL said...

όσο και να το μάζεψα το στομάχι, ανακατεύτηκα με τις φωτογραφίες, μα δεν το έκλεισα, τις είδα μία-μία, πως γίνεται έτσι ο άνθρωπος...

nyctolouloudo said...

όχι ό,τι επικροτώ την συμπεριφορά του Ισραήλ, κάθε άλλο. την κατακρίνω. αλλά δεν φοράω και παροπίδες....
αυτό ήταν η φυσική συνέπεια των πραγμάτων. όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες και καταιγίδες. όταν τροφοδοτείς το μίσος θα σου επιστρέψει σαν μπουμερανγκ αλλά συσσωρευμένο.


ας το πάρουν επιτέλους απόφαση τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη ό,τι το Ισραήλ έχει το δικαιωμα ύπαρξής του ως κρατος, ό,τι θα παραμείνει εκεί που είναι και ας μάθουν όλοι τους να ζουν ειρηνικά μεταξύ τους.


τα φιλιά μου!!!

candyblue said...

Είχα πει κάποτε και το ξαναλέω πιστεύοντας το όλο και περισσότερο μεγαλώνοντας πως, κανένας θεός δεν θέλει να σωθούμε γιατί πολύ απλά έχει κάνει την ανοησία να φτιάξει τον ανθρώπινο είδος με κατασκευαστικό λάθος. Οπότε καλύτερα να μας εξολοθρεύσει!


Καλώς σε βρήκα
(τι όμορφο νησί η Ικαρία;)

mortaki said...

Archive μου...το στομάχι θέλει να σηκωθεί και να φύγει απτο σώμα μου πλέον...δεν χωνεύονται τα άδικα...και τα μάτια επίσης το ίδιο θέλουν να κάνουν...όταν βλέπουν ειδήσεις!
Γ()*&%(@#_@!

xryc agripnia said...

Συνοπτικα γιατι δεν εχω καθολου χρονο:Το Ισραηλ εχει δικαιωμα υπαρξης σαν κρατος αλλα δικαιωμα ανεξαρτητου κρατους εχει και η Παλαιστινη,οπως της ειχαν καποτε υποσχεθει και δεν εγινε ποτε.Ο φανατισμος ειναι εντονος και υπερβολικος και απο τις δυο πλευρες αλλα τις καθημερινες σφαγες αμαχου πληθυσμου δεν μπορω να τις αντεξω.Ουτε επισης αντεχω δηλωσεις Εβραιων-που ακομα ποναει το Ολοκαυτωμα-να λενε "δεν με νοιαζει αν ειναι παιδια,θελω να εξαφανιστουν ολοι".
Γνωμη μου ειναι οτι το Ισραηλ δρα βαση σχεδιου και μου τη σπαει που το ανεχοματε.Μου τη σπαει επισης που βγαινουν τωρα οι ακροδεξιοι και λενε τα δικα τους.Γενικα μου τη σπαει το χαος και δυστυχως αυτο τον καιρο ζω μεσα σ'αυτο.

Τα φιλια μου.

eryx-t said...

"Εγκλήματα πολέμου" έτσι λέγονται αυτές οι πράξεις. Όταν ένα κράτος στέλνει το στρατό του και τα αεροπλάνα του να στοχεύουν και να χτυπούν αμάχους, παιδιά, νοσοκομεία, νοσοκομειακά οχήματα και κυανόκρανους, μόνο για εγκλήματα πολέμου μπορούμε να μιλάμε.

Το μίσος το σπέρνει αυτός που επιβάλλει την εξουσία του με τον πόλεμο και τη βία. Και έχω παρατηρήσει ότι όποιος δηλώνει πως δεν φορά παρωπίδες, αμέσως μετά μας παρουσιάζει το στενό του οπτικό πεδίο ώς πανοραμική άποψη. (Αυτό για να μη σχολιάσω παραπέρα και γίνω αγενής προς τρίτους στο σπίτι σου, archive).

Όσο για τις φωτογραφίες τις ειδεχθείς, εγώ τις αποφεύγω, τις προσπερνάω γρήγορα γρήγορα. Αισθάνομαι ότι βλέποντας τες από το γραφείο μου και συνεχίζοντας τη ζωή μου γίνομαι λιγάκι συνένοχος κι ακόμη λιγάκι πιο αναίσθητος, λιγάκι καταναλωτής τρόμου.
Νομίζω ότι πολλές από τις φωτογραφίες που έχει εκεί, δε θα έπρεπε να δείχνονται έτσι. Το τι γίνεται πρέπει να το μαθαίνουμε. Μα η επίδειξη αυτή των νεκρών είναι άσχημη. Δεν είναι θέμα στομαχιού. Αυτές οι εικόνες προκαλούν αηδία και περισσότερο μίσος και μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο αδύναμοι.

ONOMATODOSIA said...

stis parelaseis omws,eimaste gematoi uperhfaneia kai kamari,xeirokrotoume to strato ,t armata maxhs tous puraulous thn aeroporia klp.

auta den prepei na leipsoun ap th zwh mas gia na mhn exoume tetoies eikones.?

northaura said...

δε γίνεται ρε γμτ η αήδια κι η ντροπή μας να στοιχειώσουν τις καρδιές τους και να δέσουνε τα χέρια τους;δεν αντέχω πια

nicosmg said...

και ξαναλέω: "αυτό που το κάνει ακόμα χειρότερο... ακόμα πιο τρομακτικό... είναι οτι σιωπούμε και δεν αντιδράμε... συνειδητα!!! έχοντας πλήρη επίγνωση του τί γίνεται... με τρομάζει αυτο... με τρομάζεις κι εσύ... με τρομάζω κι εγω..."

kokorman said...

Να σταματήσει επιτέλους αυτή η τρέλα. Άμεση κατάπαυση του πυρός ΤΩΡΑ!

Τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των μελλοντικών μαχητών της χεζμπολάχ κτίζονται στα μαζικά νεκροταφεία του Λιβάνου.

Κάθε παιδί που πεθαίνει από οποιαδήποτε πλευρά είναι μια ακόμη σφαίρα στην ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας.

Μετά τιμής

+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+