Tuesday, February 03, 2009

Κιτρινος ουρανος και ενα ξεσπασμα.

Κιτρινος. Σε χρωμα σεπιας. Κανω ενα τσιγαρο στο μπαλκονι και ο καπνος ανακατευεται με την ομιχλη και χανεται. Αραγε ποσοι καπνιζουν αυτη τη στιγμη στα μπαλκονια τους και εγινε ετσι ο ουρανος;
Περιφερομαι. Ασκοπα.
Σαν τη Μιλού στο πολυχρωμο σπιτι, προσπαθω να βρω και εγω τη θεση μου αναμεσα στα πραγματα σου. Αλλα το πιθανοτερο ειναι πως δεν θα κοιμηθω αποψε γιατι δεν θα τη βρω.


Υ.Γ...Βλεπω τηλεοραση και ωρυομαι. Τους τελευταιους μηνες πεσαν χιλαδες δακρυγονα σε ολη την Ελλαδα. Διπλα σε σχολεια, σε νοσοκομεια, σε απλους πολιτες, σε ηλικιωμενους , σε μαθητες. Οπου μπορεις να φανταστεις.
Αλλα αυτο που εγινε τεραστιο θεμα σημερα, ηταν οτι εκλαψε ο Γιωργακης απο δακρυγονο. Ολοι οι υπολοιποι drop dead αλλα οχι Aυτος.
Δεν το ξεραμε, λεει οτι θα πηγαινε ο προεδρος του πασοκ στο λιμανι. Εαν το ξεραμε δεν θα ριχναμε. Αντε και στο διαολο,ρε!
Κουραδα, που σε βαλαμε να κυβερνησεις για να μας πεις οτι ενας προεδρος κομματος εχει μεγαλυτερη αξια απο ολους εμας. Σταδιαλα, αλητες.

Υ.Γ2 ...η φωτο κλεμμενη απο εδω.

3 comments:

Σικελια said...

Δεν το'ξερες πως είμαστε τα μυρμήγκια-στρατιωτάκια; Μόνο όταν τους ξεφεύγουν τέτοιες μπαρούφες το συνειδητοποιούμε; Ή είναι που μας το λέει κατάμουτρα αυτό που πιο πολύ μας εκνευρίζει;
Γι'αυτό μην καπνίζεις πολύ κι εσύ βρε κοπελιά. Μπας και δούμε γαλάζιο ουρανό και διαλυθούν και τα σύννεφα που μας κρύβουν τις ξάστερες σκέψεις.

lakis said...

Αυτό συμβαίνει πάντα όταν η ανικανότητα δείχνει το αληθινό της πρόσωπο. Ό,τι και να τους πει κανείς χαμένα λόγια θα'ναι. Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρουν οι πολιτικοί και ειδικά οι κυβερνώντες; Μέρα καλή

Anonymous said...

色色網,伊莉,情色a片,愛情公寓,走光,尋夢園聊天室,做愛,plus論壇,成人文章,成人電影,85cc免費影城,080聊天室,校園正妹牆,後宮電影,手機遊戲,情色小說,美女遊戲,我的遊戲口袋,玩美女人,hi5,做愛,85cc免費影城,a片免費看,成人影城,美女寫真,走光,情色文學,18成人,正妹,麗的色遊戲,伊莉論壇,中部人聊天室,做愛,麗的色遊戲,視訊交友,情色貼圖,情趣用品,色遊戲,情色論壇,免費視訊聊天,情色論壇,視訊做愛,本土自拍,麗的色遊戲,成人電影,色色網,情色論壇,後宮電影院,情色文學,plus論壇,ut聊天室,臺灣情色網,中部人聊天室,色情,情色論壇,我的遊戲口袋,麗的色遊戲,免費影片,情色a片,080苗栗人聊天室