Saturday, September 06, 2008

Δεν ΔΕΘ!

Μιλαει ο Καραμανλης σημερα στη Θεσσαλονικη. Η πολη αποστειρωμενη. Τα σκουπιδιαρικα περασαν 10 φορες απο τους ιδιους καδους στο κεντρο. Δεν υπηρχαν παρκαρισμενα, διπλοπαρκαρισμενα, μηχανακια στα πεζοδρομια, κινηση.Τιποτα! Οι κλουβες διασκορπισμενες σε ολη την πολη. Αστυνομευση παντου. Τροχαια σε ολα τα φαναρια. Τσιλικα πραγματα.
Τι συμβαινει ομως; Τις μερες που ειναι εδω ο "μεγαλος", κανουμε πως ζουμε σε αλλη πολη; Γιατι χθες δεν ηταν ετσι. Αν κολλουσες στο Βαρδαρη, μεχρι να πιασεις Εγνατια, διαβαζες ανετα τους Αθλιους,του Ουγκω. Στην Εγνατια -λιγο καλυτερα- χτυπουσες ενα σταυρολεξο επιπεδου δυσκολιας 3. Οταν περνουσες διπλα απο τους καδους στην Αθωνος, επρεπε να εχεις κανει αξασκηση στην ελευθερη καταδυση και να εχεις ρεκορ τουλαχιστον στα 10 λεπτα χωρις αναπνοη. Αν δεν ειχες κανει βουντου και γιογκα επι 3 συνεχομενα βραδια που εχει πανσεληνο, απνοια και υγρασια 93,87 % ταυτοχρονα, δεν υπηρχε περιπτωση να παρκαρεις. Τι φοβουνται, μηπως κολλησει η θωρακισμενη στην καθημερινα μποτιλιαρισμενη Τσιμισκη, Μητροπολεως , Νικης και Ερμου; Μηπως δει τα χαλια της πολης που ο αφαντος δημαρχος προσπαθει με καθε τροπο να καλυψει; Τωρα θα μου πεις οτι εδω δεν νοιαζονται για τα χαλια της χωρας, θα νοιαστουν για την πολη που ζουμε; Ψιλα γραμματα.

Υ.Γ...η φωτο απο το blog που βλεπει τα καλα και τα κακα αυτης της πολης.

2 comments:

DR PAKO® said...

Στην Εγνατία χέζο*με όταν οδηγάμε, δηλαδή? Γιατί σταυρόλεξο επιπέδου δυκολίας 3, είναι must για... "ζόρια"!
Να, είδες? Προφανώς ο Μπούλης ήθελε να... κάνει την ανάγκη του! Κοινώς, ήρθε για να μας χ*σει!
Τα φιλιά μου, εκθεσιακά...

Σικελια said...

Αν είναι να λειτουργεί καλύτερα η πόλη να σας επισκέπτεται συχνότερα! Να κάνει ανελειπώς πανελλήνια περιοδεία! Μπας και φτιαχτούν δρόμοι σε εκείνα τα ξεχασμένα χωριουδάκια για να περάσει, πλατείες για να βγάζει τους λόγους του, θέατρα για να τον διασκεδάζουν, σχολεία για να τον υποδέχονται τα παιδάκια με λουλούδια. Αυτός και όλοι οι πολιτικοί άρχοντες της απραξίας!

Συγχίστηκα! Φαίνεται;

Τις καλησπέρες μου!